Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ Ε΄ΚΑΙ ΣΤ΄ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΠΕ ΥΠΑΤΗΣ & ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ Ε΄ΚΑΙ ΣΤ΄ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΠΕ ΥΠΑΤΗΣ & ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ  ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΠΕ ΥΠΑΤΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ (ΣΠΕΡΧΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ)"
1. ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ [ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΗ]
2. ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ [ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΥΛΙΚΑ, ΖΩΑ, ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ] ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ  ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (ΥΠΑΤΗΣ) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΠΕ .
[ΤΟ ΚΠΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΥΠΑΤΗ (ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ) ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΥΠΑΤΗΣ].
ΕΓΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΛΑΦΙΣΟΥΝ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΤΗ ΣΕΛ. 12-13 ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ  .
ΣΤΗ ΣΕΛ. 15 ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ  ΓΛΩΣΣΑΡΙ [ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: