Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Στιγμιότυπα από την πόλη


εργάτες στην παλιά γέφυρα

βαρκάρης



Τα αγάλματα




άγαλμα




χιονάνθρωπος





οι φοίνικες






καράβι



βάρκες



Άποψη από την παλαιά γέφυρα





Ιστιοπλοϊκό



Οι γλάροι


Το δέντρο

Διακοπή μαθημάτων για την Τετάρτη 20-02-2008

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του 1ου Γραφείου με διευθυντές - διευθύντριες, διαπιστώνουμε ότι έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στα διδακτήρια των σχολικών μονάδων του Γραφείου μας και κύρια στον προαύλιο χώρο αυτών, εξαιτίας του παγετού και των δυσμενών καιρικών συνθηκών των προηγούμενων ημερών. Οι αρμόδιοι Δήμοι αδυνατούν να διαθέσουν, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος 24ώρου, τα απαραίτητα μέσα ώστε να αποκατασταθούν η λειτουργικότητα και η ασφάλεια στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων. Για να μην δημιουργηθούν προβλήματα σχετικά με την ασφάλεια των μαθητών προτείνουμε τη διακοπή των μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας της περιφέρειά μας για την Τετάρτη 20/02/2008 .


Ο Δ/ντής Π.Ε. Ν. Εύβοιας
Έχοντας υπόψη :
1. Το Π.Δ. 200/98
2. Το Π.Δ. 161/2000 άρθρο 1 Παρ.9
3. Τις εισηγήσεις των Προϊσταμένων των Γραφείων Π.Ε. Ν. Εύβοιας
4. Την τηλεφωνική επικοινωνία με διευθυντές - διευθύντριες, που αναφέρουν ότι έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στα διδακτήρια των σχολικών μονάδων και κύρια στον προαύλιο χώρο αυτών, εξαιτίας του παγετού και των δυσμενών καιρικών συνθηκών των προηγούμενων ημερών. Οι αρμόδιοι Δήμοι αδυνατούν να διαθέσουν, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος 24ώρου, τα απαραίτητα μέσα ώστε να αποκατασταθούν η λειτουργικότητα και η ασφάλεια στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων και για να μην δημιουργηθούν προβλήματα σχετικά με την ασφάλεια των μαθητών
Εισηγούμαστε την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων (Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων) του Ν. Εύβοιας για την Τετάρτη 20 - 2 - 2008 , εκτός των Σχολείων των Δήμων Ιστιαίας, Λουτρών Αιδηψού και Σκύρου.

Ο Νομάρχης της Εύβοιας με την 1020 / 19/2/2008 απόφαση που υπογράφει ο αντινομάρχης Ιωάννης Παπουτσής αποφασίζει τη διακοπή της λειτουργίας « όλων των σχολικών μονάδων ( Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων) Α/ βάθμιας Εκπαίδευσης εκτός των σχολείων των Δήμων Ιστιαίας, Λουτρών Αιδηψού και Σκύρου του Νομού Εύβοιας για την Τετάρτη 20-2-2008 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ( παγετός) που επικρατούν στο Νομό μας.