Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

επίσκεψη στην ορφανική στέγη

Με πρωτοβουλία του συλλόγου διδασκόντων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην ορφανική στέγη της πόλης μας «Αγία Ταβιθά», την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010, στις 7:00 μ.μ., προκειμένου να εκφράσουμε τις ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά στα παιδιά και το προσωπικό της ορφανικής στέγης.

Παρόντες ήταν ο Διευθυντής του σχολείου μας, εκπρόσωποι του συλλόγου διδασκόντων και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. Συνοδευόμενοι από τη χορωδία του σχολείου μας τραγουδήσαμε χριστουγεννιάτικους και πρωτοχρονιάτικους ύμνους στα παιδιά της ορφανικής στέγης. Συγκινητική ήταν η στιγμή της ανταπόδοσης προς εμάς τραγουδιών από τα κορίτσια της στέγης που με τη γλυκιά τους φωνή και τη συνοδεία της κιθάρας, μας ταξίδεψαν και μας προετοίμασαν για το κλίμα των γιορτινών ημερών που ακολούθησαν.







Η υπεύθυνη της ορφανικής στέγης μας ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την επίσκεψη αυτή και μας τόνισε με πόση χαρά και ανυπομονησία μας περίμεναν τα κορίτσια, αρκετά εκ των οποίων είναι και μαθήτριες του σχολείου μας. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθυντής του σχολείου που σύντομα αλλά περιεκτικά τόνισε το πόσο επίκαιρο είναι σήμερα το μήνυμα των Χριστουγέννων για «ειρήνη ημίν» και «αγαπάτε αλλήλους».