Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Παραμύθια απ΄ την καλή και την ανάποδη


Το 4ο Νηπιαγωγείο Βασιλικού επισκέφθηκε τον κινηματογράφο "Μάγια" και παρακολούθησε τη Θεατρική Παράσταση "Παραμύθια από την καλή και την ανάποδη" στη σειρά παραστάσεων που οργάνωσε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας.






Ένας ιδιόρυθμος συγγραφέας προσκαλεί στον κήπο του τέσσερις γνωστές ηρωίδες παραμυθιών, τη Σταχτοπούτα, τη Χιονάτη, την Ωραία Κοιμωμένη και την Κοκκινοσκουφίτσα, με σκοπό να αναθεωρήσει τον μύθο τους και να αλλάξει την ιστορία τους. Ένας όμορφος πρίγκιπας αλλιώτικος από τους άλλους θα παίξει σημαντικό ρόλο. Τον τελικό λόγο όμως τον έχουν τα παιδιά.
Χιούμορ, γέλιο και ανατρεπτικές καταστάσεις στην θεότρελλη κωμωδία του Γιώργου Φρατζεσκάκη "Παραμύθια από την καλή και την ανάποδη", που παρουσιάζεται στο ανακαινισμένο θέατρο ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ.
Κείμενο-σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣΕπιμέλεια σκηνικών και κοστουμιών: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΣΤΕΑΜουσική και τραγούδια: ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣΧορογραφίες: ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑΒοηθός σκηνοθέτη: ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΤΥΡΑ
Παίζουν οι ηθοποιοί: ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΣΠΑΡΗ, ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΥΡΟΚΑΚΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΑΚΑΡΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Παράστασεις: Από την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008 και κάθε Κυριακή στις 11:15 το πρωί και στις 15:00 το μεσημέρι.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 14,00 ευρώ.
ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗΠατησίων & Αγίου Μελετίου 61Α, Στάση ΚεφαλληνίαςΤηλ: 210 8654605 - 210 8620231 (ταμείο)