Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Θεατρική παράσταση "Ο Μάγος του ΟΖ"

Την Τρίτη 1η Μαρτίου στο σχολείο μας παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση "Ο Μάγος του ΟΖ" από τη "θεατρική ομάδα ονειροβάτης".Ο Μάγος του ΟΖ είναι ένα μυθιστόρημα, μια περιπέτεια, που χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, και φαντασία.
Ένας ανεμοστρόβιλος παρασύρει την Ντόροθι και το αγαπημένο της σκυλάκι στη μαγική χώρα του ΟΖ. Εκεί θα συναντήσει το Σκιάχτρο, τον Τενεκεδένιο Ξυλοκόπο και το δειλό Λιοντάρι. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι για να βρουν τον περίφημο Μάγο του ΟΖ, που μπορεί να πραγματοποιήσει τις ευχές του. Μα όταν τον συναντούν απογοητεύονται γιατί ο Μάγος τους λέει ότι δεν μπορεί να κάνει μαγικά για να τους βοηθήσει, αλλά αν θέλουν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους θα πρέπει να βρουν τη δύναμη που κρύβεται μέσα τους.
Ήταν μια καταπληκτική παράσταση με φαντασμαγορικά σκηνικά και εφέ. Οι ηθοποιοί έπαιζαν πολύ ωραία και είχαν συνεχή επικοινωνία με τα παιδιά, τα οποία συμμετείχαν με ενθουσιασμό.Στην πρώτη παράσταση παρακολούθησαν οι μαθητές των μικρών τάξεων του 4ου Δημ. Σχ. Λιβαδειάς και του 10ου και στη δεύτερη παράσταση οι μαθητές των μεγάλων τάξεων και των δύο σχολείων. Όλα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί έμειναν ενθουσιασμένοι γι' αυτό χειροκρότησαν και συνεχάρησαν τους ηθοποιούς.
ΠΗΓΗ: ελικώνιο :Το blog του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: