
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το ελαιοτριβείο όπου παρακολούθησαν τα στάδια επεξεργασίας της ελιάς και της παραγωγής λαδιού.
Με ερωτήσεις προς τους υπεύθυνους του ελαιοτριβείου ενημερώθηκαν για τους τρόπους παραγωγής λαδιού παλιότερα και σήμερα.
Συνειδητοποίησαν ότι το λάδι είναι το μοναδικό προϊόν που καταναλώνεται όπως ακριβώς παράγεται και ό,τι μας δίνει η ελιά αξιοποιείται (από τον καρπό ως τον πυρήνα της).
Οι μικροί μας ερευνητές είδαν, έμαθαν, συμπέραναν, χάρηκαν, γεύτηκαν, έπαιξαν!!!!
Εμψυχώτριες εκπ/κοί: Μπέμπελου Δέσποινα - Γιαννίτση Σταματία
ΠΗΓΗ: τοΔεκατοΚαλό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου